Sam Tsui? Siapa Tu?

Okay, tadi aku tengok kat fb pika. Ada sorang laki dia nyanyi. Pergh memang sedap weh. Aku dapat tau dia ni penyanyi cerita Glee yang famous tuu. Tapi tktau laa betul ke tak. Haa nak tengok video dia nyanyi?


yang ni paling fav ♥ ♥


Mengikut pencarian aku kat google, (asal skema?? hahaa ) dia ni boleh menyanyikan lagu 6orang secara harmoni, tetapi dia nyanyi soranggg!!!! Hebat kan kan? Tapi aku tengok suara dia memang sedap laaaa. Bestnya kalau dapat suara sedap macam dia hehehe :D


Nak tengok lagi video dia banyak-banyak? Search Sam Tsui kat youtube. Korang tengok jelah puas-puas semua video dia nyanyi hahaha


*omputeh semua suara sedap-sedap. betul tak?

4 hugs and kisses:

Post a Comment